fbpx

Ringa sopii mainiosti yrittäjille ja päättäjille

Ringa yrittäjä

Kun haluat vastaanottaa vain tärkeät puhelut

Ringan avulla päättäjät ja yrittäjät voivat tehdä työtään ilman häiriösoittajia

Suosittelemme Ringa-numeron antamista kaikkiin julkisiin kohteisiin, joissa numerosi on kaikkien nähtävillä. Palvelumme takia voit huoletta julkaista Ringa-numerosi esimerkiksi verkkosivuillasi.

Asiakkaasi löytävät perille Ringasta helpon numeronavigoinnin ja automatisoitujen tekstiviestien avulla – aivan kuten suuryritysten asiakaspalveluvaihteissa. 

Tekstiviesteihin voit halutessasi lisätä jopa etäpalaverien varauslinkit.

Missä Ringaa voi

Voit huoletta ilmoittaa Ringanumerosi sosiaalisen median kanavissa, verkkosivuillasi tai vaikka julkisissa numerorekistereissä, jotta oikeat ihmiset voisivat olla sinuun yhteydessä ilman pelkoa todellisen puhelinnumerosi väärinkäytöstä.

Sosiaalisessa mediassa

Verkkosivuilla ja mainoksissa

Julkisissa rekistereissä

Mitä oston tapahtuu?

1.

Täytä käyttöönottokysely

Oston jälkeen saat sähköpostiisi käyttöönottokyselyn linkin. Tämän lyhyen kyselyn tarkoituksena on saada kaikki olennainen tieto Ringa-numerosi nauhoitetta ja mahdollista tekstiviesti-automaatiota varten.

2.

Saat Ringa-numerosi

Käyttöönottokyselyn jälkeen luomme suomalaisen Ringa-numeron. Numeron saat sähköpostiisi ja on silloin valmis käyttöön.

3.

Nauti rauhasta

Palvelu on nyt toiminnassa ja voit nauttia täysin rinnoin rentouttavasta työrauhasta. 

Tutustu blogiimme

Mies istuu vuorella ja katsoo pilviä

Ota Arkea Helpottava Puhelinvaihde Käyttöön

Pienillä ja keskikokoisilla yrityksillä on usein yksi henkilö vastuussa puhelimen kautta tulevista yhteydenotoista. Inbound-asiakashankinta on usein automoitu ja tapahtuu sovellusten, sähköpostin ja liidipalveluiden kautta, ja puhelimen kautta tulevat kyselyt ovatkin usein yksinomaan puhelinmyyjiltä ja -buukkareilta.

Lue lisää »
Chair and laptop

Näin Päivität Yrityksesi Puhelinnumeron Julkisiin Tietokantoihin

Päättäjien puhelinnumeroja kerätään yrityksen nettisivujen lisäksi monista eri tietokannoista. Tietokantoja ylläpitävät yritykset myyvät numeroasi ja muita tietojasi eteenpäin puhelinbuukkareille sekä muille suoramarkkinointia puhelimessa tekeville yrityksille.
Päivittämällä Ringanumerosi yleisimpiin päättäjätietokantoihin ohjaat suuren osan yrityksellesi tulevista puheluista suoraan Ringanumeroon ja vastaat itse vain tärkeimpiin puheluihin.

Lue lisää »
Mies istuu laiturilla rauhassa ja katsoo järvimaisemaa

Kuinka Ringanumero Tuo Työrauhaa?

Jatkuvat keskeytykset työpäivän keskellä vaikeuttavat työrauhaa vaativien tehtävien valmistumista. Keskeytykset voivat tulla monesta eri lähteestä, ja osa niistä ei vaadikaan huomiota välittömästi. Esimerkiksi sähköpostien raivaamiseen voi nimittää vain tietyn kohdan päivästä, jolloin työnteko onnistuu ilman jatkuvaa sähköpostin tarkkailua.
Puhelin taas voi soida milloin vain päivän aikana ja ei-toivotut soitot voi olla hankala erottaa oikeasti tärkeistä kyselyistä. Tässä kohtaa Ringanumerosta voi olla hyötyä työrauhasi turvaamiseen.

Lue lisää »