fbpx

Ringa Portinvartija - Päästää läpi vain tärkeät puhelut.

Estä ei-toivotut puhelut, kuten puhelinmyyjät, huijausoitot sekä muut VoIP-pohjaiset lähestymiset samalla kuitenkin mahdollistaen haluttujen puheluiden läpipääsy Ringan omalla tekstiviestiautomaatiolla. Puhelun aikana kuulija voi navigoida numeroita painelemalla - aivan kuten yritysten asiakaspalveluvaihteissa.

Ringa Portinvartijalla pidät huolen siitä, että vain sinulle tärkeät ihmiset löytävät perille.

Ringa portinvartija

Ringa Portinvartija

Portinvartija mahdollistaa puhelun aikana navigoimisen numeronäppäimiä hyödyntämällä. Palvelu on kuukausivelotteinen.

Voit peruuttaa palvelun milloin tahansa.

Haluatko kuulla miltä Ringa Portinvartija kuulostaa?

Testaa ja soita: +358 75 309 2865

9,95€/kk

Hinta sis. alv.

Tilaamalla palvelun vakuutat, että olet tutustunut ja hyväksyt palvelun käyttöehdot. Maksupalvelun tarjoaa Stripe.

Missä Ringaa voi

Voit huoletta ilmoittaa Ringanumerosi sosiaalisen median kanavissa, verkkosivuillasi tai vaikka julkisissa numerorekistereissä, jotta oikeat ihmiset voisivat olla sinuun yhteydessä ilman pelkoa todellisen puhelinnumerosi väärinkäytöstä.

Sosiaalisessa mediassa

Verkkosivuilla ja mainoksissa

Julkisissa rekistereissä

Mitä oston tapahtuu?

1.

Täytä käyttöönottokysely

Oston jälkeen saat sähköpostiisi käyttöönottokyselyn linkin. Tämän lyhyen kyselyn tarkoituksena on saada kaikki olennainen tieto Ringa-numerosi nauhoitetta ja mahdollista tekstiviesti-automaatiota varten.

2.

Saat Ringa-numerosi

Käyttöönottokyselyn jälkeen luomme suomalaisen Ringa-numeron. Numeron saat sähköpostiisi ja on silloin valmis käyttöön.

3.

Nauti rauhasta

Palvelu on nyt toiminnassa ja voit nauttia täysin rinnoin rentouttavasta työrauhasta. 

Usein Kysytyt Kysymykset​

Kyllä estää, sillä suuri osa häiriösoitoista, puhelinmyynnistä ja muusta ei-toivotusta kontaktoinnista perustuu maskeerattuihin VoIP-soittoihin. Järjestelmämme pysäyttää tällaiset soitot eikä mahdollista tekstiviestiautomaatiota. Vain oikeat puhelut oikeasta liittymästä voivat edetä tekstiviestiautomaatioon.

Kyllä. Ringa on suomalaisena palveluna täysin GDPR:n mukainen. 

Kyllä voit. Ringa on kuukausiveloitteinen palvelu ja voit peruuttaa sen milloin tahansa menemällä osoitteeseen https://www.ringa.fi/peruuta-tilaus/ tai klikkaamalla tästä. Ilmoitamme peruutuksen voimaan astumisesta sähköpostitse.

Palvelumme sopii sekä kuluttajille, päättäjille ja yrittäjille. Käytännössä siis kaikille, jotka haluavat estää ei-toivotut soitot.

Kyllä. Ringa-numerot tunnistaa 075- alkuisista numeroista, jotka ovat suomalaisia yritysnumeroita.

Ei. Ringa ei ole liittymä etkä näin ollen tarvitse Ringaan erillistä SIM-korttia.

Ei maksa. Kaikki kulut sisältyvät kuukausimaksuusi eikä muita kuluja tule.

Ei. Ringa-numeroa voi käyttää vain puheluiden vastaanottamiseen.

Voit huoletta ilmoittaa Ringanumerosi sosiaalisen median kanavissa, verkkosivuillasi tai vaikka julkisissa numerorekistereissä.

Tutustu blogiimme

Mies istuu vuorella ja katsoo pilviä

Ota Arkea Helpottava Puhelinvaihde Käyttöön

Pienillä ja keskikokoisilla yrityksillä on usein yksi henkilö vastuussa puhelimen kautta tulevista yhteydenotoista. Inbound-asiakashankinta on usein automoitu ja tapahtuu sovellusten, sähköpostin ja liidipalveluiden kautta, ja puhelimen kautta tulevat kyselyt ovatkin usein yksinomaan puhelinmyyjiltä ja -buukkareilta.

Lue lisää »
Chair and laptop

Näin Päivität Yrityksesi Puhelinnumeron Julkisiin Tietokantoihin

Päättäjien puhelinnumeroja kerätään yrityksen nettisivujen lisäksi monista eri tietokannoista. Tietokantoja ylläpitävät yritykset myyvät numeroasi ja muita tietojasi eteenpäin puhelinbuukkareille sekä muille suoramarkkinointia puhelimessa tekeville yrityksille.
Päivittämällä Ringanumerosi yleisimpiin päättäjätietokantoihin ohjaat suuren osan yrityksellesi tulevista puheluista suoraan Ringanumeroon ja vastaat itse vain tärkeimpiin puheluihin.

Lue lisää »
Mies istuu laiturilla rauhassa ja katsoo järvimaisemaa

Kuinka Ringanumero Tuo Työrauhaa?

Jatkuvat keskeytykset työpäivän keskellä vaikeuttavat työrauhaa vaativien tehtävien valmistumista. Keskeytykset voivat tulla monesta eri lähteestä, ja osa niistä ei vaadikaan huomiota välittömästi. Esimerkiksi sähköpostien raivaamiseen voi nimittää vain tietyn kohdan päivästä, jolloin työnteko onnistuu ilman jatkuvaa sähköpostin tarkkailua.
Puhelin taas voi soida milloin vain päivän aikana ja ei-toivotut soitot voi olla hankala erottaa oikeasti tärkeistä kyselyistä. Tässä kohtaa Ringanumerosta voi olla hyötyä työrauhasi turvaamiseen.

Lue lisää »