fbpx

Varaudu vuoden kiireisimpään aikaan suodattamalla turhat puhelut.

Yrittäjä, Älä Keskeytä Arkeasi.

Vuoden loppu on ruuhkaisinta aikaa niin kuluttaja- kuin yritysmyynnissäkin. Ringan avulla saat yrityksellesi puhelinasiakaspalvelun, joka jättää sinulle aikaa keskittyä siihen, missä olet parhaimmillasi.

Hyödynnä esimerkiksi näihin

Ajanvaraus

Soittavatko asiakkaasi varatakseen ajan palvelulle? Ohjaa heidät online-ajanvaraukseen keskeyttämättä töitäsi.

Aukioloajat

Soittavatko asiakkaasi varmistaakseen aukioloaikasi? Tiedota ajankohtaiset tai poikkeukselliset aukioloajat helposti soittajille.

Saapumisohjeet

Soittavatko asiakkaasi kysyäkseen saapumisohjeita? Ringalla voit lähettää tarkat ohjeet ja karttalinkin SMS-viestillä automaattisesti.

Kokeile vaikka heti

Voit kokeilla palveluamme soittamalla omaan Ringa-asiakaspalveluumme. Puhelu on luonnollisesti maksuton eikä sido sinua mihinkään.

Koe itse ja soita:

Woman barber man

Kun haluat vastaanottaa vain tärkeät puhelut

Ringa Linnake palauttaa työrauhan.

Ringan asiakaspalvelunumeron toiminta on tuttua pankkien ja muiden suuryritysten puhelinpalvelusta: asiakkaan soittaessa numeroon, hän kuulee toimintaohjeet nauhoitteelta. 

Ohjeet kuultuaan hän voi puhelimen numeronäppäimellä tilata linkin ajanvaraussivulle, saada asiakaspalvelusta vastaavan puhelinnumeron tai vaikka tiedon loppuvuoden poikkeuksellisista aukioloajoista. Nauhoitus ja lähetettävä SMS-viesti on täysin yksilöitävissä omien tarpeidesi mukaan.

Helppoa ja

Ringa Linnake - Helpompi Asiakaspalvelu

Ringan avulla saat automaattisen puhelinvaihteen käyttöösi helposti ja edullisesti. Jokainen Ringa-palvelu suodattaa puhelinmyyjät ja soittoautomaatiopuhelut tehokkaasti ja vaivattomasti.

Asiakaspalvelu mahdollistaa puhelun aikana navigoimisen numeronäppäimiä hyödyntämällä – aivan kuten suuryritysten puhelinvaihteissa.

24,95€

per kuukausi. Hinta sis. alv.

  •  1 Ringa-numero
  • Täysin sinulle räätälöity nauhoite
  • Nauhoitteessa ei mainintaa Ringasta
  •  1 SMS automaatio (räätälöitävä tekstiviesti, joka lähtee automaattisesti puhelun aikana reagoineen numeroon)
  •  Nauhoitetaan oikean ihmisen äänellä
  •  Tuki sähköpostitse

Tilaamalla palvelun vakuutat, että olet tutustunut ja hyväksyt palvelun käyttöehdot. Maksupalvelun tarjoaa Stripe.

Ringa Asiakaspalvelunumeron

Ringa-asiakaspalvelunumeroon soittaessa asiakkaidesi ei tarvitse odottaa linjoilla sitä, että joku pääsee vastaamaan puhelimeen. Asiakaspalvelupuheluun vastataan automaattisesti ja asiakkaasi saavat tarvitsemansa tiedot nopeasti. Jos asia koskee usein kysyttyjä aiheita, asiakas saa ratkaisun ongelmaansa ilman, että sinun tarvitsee keskeyttää töitäsi lainkaan.

Asiakkaasi saavat etsimänsä tiedon nopeasti

Työpäiväsi keskeyttävät puhelinsoitot vähenevät

Ketterä asiakaspalvelunumero ilman kuluttavaa käyttöönottoprosessia

Miten Ringan toimii?

Nopea käyttöönotto ​

Tee tilaus helposti suoraan sivuiltamme. Saat linkin käyttöönottosivullemme, jossa autamme kirjoittamaan haluamasi tekstin nauhoitusta ja SMS-viestiä varten.

Julkaise Ringa-numerosi

Käyttöönotto on helppoa: teemme puolestasi nauhoitteen, joka kuuluu numeroon soittaessa. Saat muutamassa arkipäivässä valmiin numeron, jonka voit sen jälkeen lisätä yrityksesi tietoihin nettisivuille, some-kanaviin ja muihin palveluihin.

Nauti rauhasta

Nauhoitteen kuunneltuaan, soittaja voi numeronäppäintä painamalla tilata suoran puhelinnumeron oikealle henkilölle tai linkin haluamallesi sivulle.

Usein Kysytyt Kysymykset​

Kyllä estää, sillä suuri osa häiriösoitoista, puhelinmyynnistä ja muusta ei-toivotusta kontaktoinnista perustuu maskeerattuihin VoIP-soittoihin. Järjestelmämme pysäyttää tällaiset soitot eikä mahdollista tekstiviestiautomaatiota. Vain oikeat puhelut oikeasta liittymästä voivat edetä tekstiviestiautomaatioon.

Kyllä. Ringa on suomalaisena palveluna täysin GDPR:n mukainen. 

Kyllä voit. Ringa on kuukausiveloitteinen palvelu ja voit peruuttaa sen milloin tahansa menemällä osoitteeseen https://www.ringa.fi/peruuta-tilaus/ tai klikkaamalla tästä. Ilmoitamme peruutuksen voimaan astumisesta sähköpostitse.

Palvelumme sopii sekä kuluttajille, päättäjille ja yrittäjille. Käytännössä siis kaikille, jotka haluavat estää ei-toivotut soitot.

Kyllä. Ringa-numerot tunnistaa 075- alkuisista numeroista, jotka ovat suomalaisia yritysnumeroita.

Ei. Ringa ei ole liittymä etkä näin ollen tarvitse Ringaan erillistä SIM-korttia.

Ei maksa. Kaikki kulut sisältyvät kuukausimaksuusi eikä muita kuluja tule.

Ei. Ringa-numeroa voi käyttää vain puheluiden vastaanottamiseen.

Voit huoletta ilmoittaa Ringanumerosi sosiaalisen median kanavissa, verkkosivuillasi tai vaikka julkisissa numerorekistereissä.

Tutustu blogiimme

Mies istuu vuorella ja katsoo pilviä

Ota Arkea Helpottava Puhelinvaihde Käyttöön

Pienillä ja keskikokoisilla yrityksillä on usein yksi henkilö vastuussa puhelimen kautta tulevista yhteydenotoista. Inbound-asiakashankinta on usein automoitu ja tapahtuu sovellusten, sähköpostin ja liidipalveluiden kautta, ja puhelimen kautta tulevat kyselyt ovatkin usein yksinomaan puhelinmyyjiltä ja -buukkareilta.

Lue lisää »
Chair and laptop

Näin Päivität Yrityksesi Puhelinnumeron Julkisiin Tietokantoihin

Päättäjien puhelinnumeroja kerätään yrityksen nettisivujen lisäksi monista eri tietokannoista. Tietokantoja ylläpitävät yritykset myyvät numeroasi ja muita tietojasi eteenpäin puhelinbuukkareille sekä muille suoramarkkinointia puhelimessa tekeville yrityksille.
Päivittämällä Ringanumerosi yleisimpiin päättäjätietokantoihin ohjaat suuren osan yrityksellesi tulevista puheluista suoraan Ringanumeroon ja vastaat itse vain tärkeimpiin puheluihin.

Lue lisää »
Mies istuu laiturilla rauhassa ja katsoo järvimaisemaa

Kuinka Ringanumero Tuo Työrauhaa?

Jatkuvat keskeytykset työpäivän keskellä vaikeuttavat työrauhaa vaativien tehtävien valmistumista. Keskeytykset voivat tulla monesta eri lähteestä, ja osa niistä ei vaadikaan huomiota välittömästi. Esimerkiksi sähköpostien raivaamiseen voi nimittää vain tietyn kohdan päivästä, jolloin työnteko onnistuu ilman jatkuvaa sähköpostin tarkkailua.
Puhelin taas voi soida milloin vain päivän aikana ja ei-toivotut soitot voi olla hankala erottaa oikeasti tärkeistä kyselyistä. Tässä kohtaa Ringanumerosta voi olla hyötyä työrauhasi turvaamiseen.

Lue lisää »