fbpx

Vaihe I: Käyttöönotto

Nyt on aika tehdä käyttöönottokysely, jotta voimme luoda sinulle oman Ringanumeron ja siihen sisältyvät ominaisuudet. Täytäthän kyselyn huolellisesti.

Täytä oheinen kysely

Kyselyn jälkeen saat automaattisesti vahvistuviestin sähköpostiisi. Ruuhkasta riippuen saat oman Ringanumerosi käyttöohjeineen muutaman arkipäivän sisällä. Ongelmatilanteissa voit olla yhteydessä hello@ringa.fi.

Mitä oston tapahtuu?

1.

Täytä käyttöönottokysely

Oston jälkeen saat sähköpostiisi käyttöönottokyselyn linkin. Tämän lyhyen kyselyn tarkoituksena on saada kaikki olennainen tieto Ringa-numerosi nauhoitetta ja mahdollista tekstiviesti-automaatiota varten.

2.

Saat Ringa-numerosi

Käyttöönottokyselyn jälkeen luomme suomalaisen Ringa-numeron. Numeron saat sähköpostiisi ja on silloin valmis käyttöön.

3.

Nauti rauhasta

Palvelu on nyt toiminnassa ja voit nauttia täysin rinnoin rentouttavasta työrauhasta. 

Usein Kysytyt Kysymykset​

Kyllä estää, sillä suuri osa häiriösoitoista, puhelinmyynnistä ja muusta ei-toivotusta kontaktoinnista perustuu maskeerattuihin VoIP-soittoihin. Järjestelmämme pysäyttää tällaiset soitot eikä mahdollista tekstiviestiautomaatiota. Vain oikeat puhelut oikeasta liittymästä voivat edetä tekstiviestiautomaatioon.

Kyllä. Ringa on suomalaisena palveluna täysin GDPR:n mukainen. 

Kyllä voit. Ringa on kuukausiveloitteinen palvelu ja voit peruuttaa sen milloin tahansa menemällä osoitteeseen https://www.ringa.fi/peruuta-tilaus/ tai klikkaamalla tästä. Ilmoitamme peruutuksen voimaan astumisesta sähköpostitse.

Palvelumme sopii sekä kuluttajille, päättäjille ja yrittäjille. Käytännössä siis kaikille, jotka haluavat estää ei-toivotut soitot.

Kyllä. Ringa-numerot tunnistaa 075- alkuisista numeroista, jotka ovat suomalaisia yritysnumeroita.

Ei. Ringa ei ole liittymä etkä näin ollen tarvitse Ringaan erillistä SIM-korttia.

Ei maksa. Kaikki kulut sisältyvät kuukausimaksuusi eikä muita kuluja tule.

Ei. Ringa-numeroa voi käyttää vain puheluiden vastaanottamiseen.

Voit huoletta ilmoittaa Ringanumerosi sosiaalisen median kanavissa, verkkosivuillasi tai vaikka julkisissa numerorekistereissä.