fbpx

Ota Arkea Helpottava Puhelinvaihde Käyttöön

Mies istuu vuorella ja katsoo pilviä
Pienillä ja keskikokoisilla yrityksillä on usein yksi henkilö vastuussa puhelimen kautta tulevista yhteydenotoista. Inbound-asiakashankinta on usein automoitu ja tapahtuu sovellusten, sähköpostin ja liidipalveluiden kautta, ja puhelimen kautta tulevat kyselyt ovatkin usein yksinomaan puhelinmyyjiltä ja -buukkareilta.

Ringan avulla toteutettu yksinkertainen ja selkeä puhelinvaihde vähentää ei-toivottujen puheluiden määrää estämällä puheluautomaateilla tehdyt soitot, ja ohjaa asiakkaat suoraan oikean henkilön puheille. Asiakkaan soittaessa yrityksen Ringanumeroon, hän kuulee nauhoitteen johon voi reagoida numeronäppäimillä, samaan tapaan kuin pankkien ja muiden suuryritysten asiakaspalvelunumeroissa.

Asiakkaalle tämä on tuttu tapa toimia, ja hän voi helposti löytää tarvitsemansa: yhteystiedot, linkin kalenterivaraukseen tai muita puhelimessa usein tapahtuvia kyselyitä. Yritystä tämä helpottaa vähentämällä yhdelle henkilölle tulevaa puheluliikennettä ja vapauttamalla aikaa oikeasti tuottavaan toimintaan puhelimen päivystämisen sijaan.

Jaa tämä julkaisu

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Tilaa uutiskirjeemme

Ei huolta, me emme koskaan spämmää tai myy tietojasi eteenpäin. Voit koska tahansa lähteä listalta.

Muita julkaisujamme

Mies istuu vuorella ja katsoo pilviä
Kuinka käytän Ringaa

Ota Arkea Helpottava Puhelinvaihde Käyttöön

Pienillä ja keskikokoisilla yrityksillä on usein yksi henkilö vastuussa puhelimen kautta tulevista yhteydenotoista. Inbound-asiakashankinta on usein automoitu ja tapahtuu sovellusten, sähköpostin ja liidipalveluiden kautta, ja puhelimen kautta tulevat kyselyt ovatkin usein yksinomaan puhelinmyyjiltä ja -buukkareilta.

Chair and laptop
Kuinka käytän Ringaa

Näin Päivität Yrityksesi Puhelinnumeron Julkisiin Tietokantoihin

Päättäjien puhelinnumeroja kerätään yrityksen nettisivujen lisäksi monista eri tietokannoista. Tietokantoja ylläpitävät yritykset myyvät numeroasi ja muita tietojasi eteenpäin puhelinbuukkareille sekä muille suoramarkkinointia puhelimessa tekeville yrityksille.
Päivittämällä Ringanumerosi yleisimpiin päättäjätietokantoihin ohjaat suuren osan yrityksellesi tulevista puheluista suoraan Ringanumeroon ja vastaat itse vain tärkeimpiin puheluihin.