fbpx

Näin Päivität Yrityksesi Puhelinnumeron Julkisiin Tietokantoihin

Chair and laptop
Päättäjien puhelinnumeroja kerätään yrityksen nettisivujen lisäksi monista eri tietokannoista. Tietokantoja ylläpitävät yritykset myyvät numeroasi ja muita tietojasi eteenpäin puhelinbuukkareille sekä muille suoramarkkinointia puhelimessa tekeville yrityksille. Päivittämällä Ringanumerosi yleisimpiin päättäjätietokantoihin ohjaat suuren osan yrityksellesi tulevista puheluista suoraan Ringanumeroon ja vastaat itse vain tärkeimpiin puheluihin.

Patentti- ja rekisterihallintoon voit maksutta päivittää yrityksesi puhelinnumeron. Tämä on helpointa tehdä verkkopalvelun kautta, jonne voit kirjautua täältä: www.prh.fi

Myös näihin yrityspäättäjien tietokantoihin pääset tarkistamaan ja muuttamaan tietojasi:

Profinder: https://gdpr.profinder.fi/

Bisnode: https://my.bisnode.fi/data

Fonecta: Kirjaudu sisään OmaFonecta-palvelun kautta: https://www.fonecta.fi/oma-fonecta

Kun Ringanumerosi käyttönotto on valmis ja olet päivittänyt sen yrityksesi verkkosivuille, kannattaa siis ainakin nämä tietokannat käydä tarkistamassa ja päivittämässä niihin tarvittaessa uusi Ringanumerosi. Tietojen päivittäminen eri tietokantoihin voi kestää hetken, mutta tämän jälkeen pääset nauttimaan työrauhasta ilman automaattisesti toteutettuja VoIP- sekä robottipuheluita.

Jaa tämä julkaisu

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Tilaa uutiskirjeemme

Ei huolta, me emme koskaan spämmää tai myy tietojasi eteenpäin. Voit koska tahansa lähteä listalta.

Muita julkaisujamme

Mies istuu vuorella ja katsoo pilviä
Kuinka käytän Ringaa

Ota Arkea Helpottava Puhelinvaihde Käyttöön

Pienillä ja keskikokoisilla yrityksillä on usein yksi henkilö vastuussa puhelimen kautta tulevista yhteydenotoista. Inbound-asiakashankinta on usein automoitu ja tapahtuu sovellusten, sähköpostin ja liidipalveluiden kautta, ja puhelimen kautta tulevat kyselyt ovatkin usein yksinomaan puhelinmyyjiltä ja -buukkareilta.

Chair and laptop
Kuinka käytän Ringaa

Näin Päivität Yrityksesi Puhelinnumeron Julkisiin Tietokantoihin

Päättäjien puhelinnumeroja kerätään yrityksen nettisivujen lisäksi monista eri tietokannoista. Tietokantoja ylläpitävät yritykset myyvät numeroasi ja muita tietojasi eteenpäin puhelinbuukkareille sekä muille suoramarkkinointia puhelimessa tekeville yrityksille.
Päivittämällä Ringanumerosi yleisimpiin päättäjätietokantoihin ohjaat suuren osan yrityksellesi tulevista puheluista suoraan Ringanumeroon ja vastaat itse vain tärkeimpiin puheluihin.