fbpx

Kuinka Ringanumero Tuo Työrauhaa?

Mies istuu laiturilla rauhassa ja katsoo järvimaisemaa
Jatkuvat keskeytykset työpäivän keskellä vaikeuttavat työrauhaa vaativien tehtävien valmistumista. Keskeytykset voivat tulla monesta eri lähteestä, ja osa niistä ei vaadikaan huomiota välittömästi. Esimerkiksi sähköpostien raivaamiseen voi nimittää vain tietyn kohdan päivästä, jolloin työnteko onnistuu ilman jatkuvaa sähköpostin tarkkailua. Puhelin taas voi soida milloin vain päivän aikana ja ei-toivotut soitot voi olla hankala erottaa oikeasti tärkeistä kyselyistä. Tässä kohtaa Ringanumerosta voi olla hyötyä työrauhasi turvaamiseen.

Kun yrityksesi yhteystiedoissa on Ringanumero, pystyt estämään puhelimeesi automaattisilla soittojärjestelmillä toteutetut puhelut. Näitä ovat esimerkiksi useiden puhelinmyyjien ja -buukkareiden käyttämät soittojärjestelmät, ja lisäksi puhelurobottien tekemät soitot. 

Tämä perustuu siihen, että Ringanumeroon soittaessa soittaja kuulee nauhoitteen, jossa kerrotaan lisäohjeet oikean yhteyshenkilön tavoittamiseksi. Tavallisella matkapuhelimella tehdyissä soitoissa soittaja pystyy reagoimaan painamalla numeronäppäintä ja saa oikean yhteystiedon tekstiviestillä. Soittojärjestelmää käyttävät eivät pysty tätä tekemään, joten puhelu loppuu tähän.

Jos työpäiväsi katkeilee ei-toivottujen puheluiden takia, kannattaa kokeilla Ringanumeron ottamista käyttöön. Voit lukea lisää Ringa Portinvartijasta täällä.

Mikäli haluat tietää, kuinka voit päivittää Ringanumeron julkisiin rekistereihin, voit löytää kirjoituksemme täältä.

Jaa tämä julkaisu

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Tilaa uutiskirjeemme

Ei huolta, me emme koskaan spämmää tai myy tietojasi eteenpäin. Voit koska tahansa lähteä listalta.

Muita julkaisujamme

Mies istuu vuorella ja katsoo pilviä
Kuinka käytän Ringaa

Ota Arkea Helpottava Puhelinvaihde Käyttöön

Pienillä ja keskikokoisilla yrityksillä on usein yksi henkilö vastuussa puhelimen kautta tulevista yhteydenotoista. Inbound-asiakashankinta on usein automoitu ja tapahtuu sovellusten, sähköpostin ja liidipalveluiden kautta, ja puhelimen kautta tulevat kyselyt ovatkin usein yksinomaan puhelinmyyjiltä ja -buukkareilta.

Chair and laptop
Kuinka käytän Ringaa

Näin Päivität Yrityksesi Puhelinnumeron Julkisiin Tietokantoihin

Päättäjien puhelinnumeroja kerätään yrityksen nettisivujen lisäksi monista eri tietokannoista. Tietokantoja ylläpitävät yritykset myyvät numeroasi ja muita tietojasi eteenpäin puhelinbuukkareille sekä muille suoramarkkinointia puhelimessa tekeville yrityksille.
Päivittämällä Ringanumerosi yleisimpiin päättäjätietokantoihin ohjaat suuren osan yrityksellesi tulevista puheluista suoraan Ringanumeroon ja vastaat itse vain tärkeimpiin puheluihin.